Home » Ansamblul Bonjour

Bonjour Residence - centru de cartier

Situat intr-o vecinatate selecta, la doar 5 minute de centru si totusi ferit de aglomeratia orasului, in Buna Ziua, Bonjour Residence se intinde pana in vecinatatea cartierului Andrei Muresanu, cel mai de top cartier al Clujului, si ofera o panorama superba asupra orasului. Amplasat la doar 1 minut de Calea Turzii, principala artera de intrare in Cluj-Napoca, pe care sunt amplasate: 90% din showroom-urile auto din Cluj, 3 cladiri de birouri, cel mai mare spital privat din Cluj. Amplasat la 10 minute de principalele centre comerciale ale Clujului: Iulius Mall si Polus Center.

Alte proiecte mari, dezvoltate in zona Buna ziua: Grand Hotel Italia – hotel de 5 stele, cel mai mare din Cluj, magazin de proximitate Lidl, magazin de bricolaje Leroy Merlin, restaurant Da Vinci. Linie de autobuz RATUC – linia 21 care asigura foarte rapid legatura cu centrul Clujului. avand traseul P-ta Mihai Viteazu – cart. Andrei Muresanu –str. Buna Ziua – Calea Turzii. Statia de autobuz se afla la limita proprietatii (click aici pentru a descarca orarul liniei 21!)

Vezi mai jos detalii despre ansamblu!

Rezidential - 7 imobile de locuinte

Ansamblul Bonjour Residence este prevazut cu 7 imobile cuprinse intre P+2E si P+8E+R, in total peste 600 de apartamente noi. In momentul de fata sunt finalizate si inscrise in cartea funciara apartamentele din 6 imobile. 98% din apartamentele finalizate din cartierul Bonjour Residence au incheiate contracte finale de vanzare- cumparare si sunt locuite. Constructia pentru ultimul imobil de apartamente a fost demarata in august 2015 si are termen de finalizare iunie 2016, si sunt contractate 70% din apartamente.

Ansamblul prevede apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere sau apartamente tip penthouse, spatioase, cu vedere panoramica asupra orasului, amenajate dupa gustul si la cererea clientilor, numai cu materiale de buna calitate.

Apartamentele sunt predate finisate sau semifinisate, in functie de preferintele clientilor. Materialele si tehnologiile folosite la constructia imobilelor sunt din game superioare. Designul si finisajele interioare si exterioare au fost recomandate si alese de catre echipa de arhitecti care a proiectat intregul ansamblu Bonjour Residence, astfel incat sa fie placut, modern, confortabil si de calitate.

Blocurile au parcare subterana la subsol si sunt dotate cu lifturi hidraulice, silentioase si rapide, care asigura accesul la apartamente direct din locul de parcare subterana.

Spatii comerciale in ansamblu

2.000 mp de spatii comerciale moderne, situate la parterul blocurilor, cu spatii vitrate, iti asigura rapid si diversificat o aprovizionare completa in doar cateva minute.

Cladire de birouri

Centrul de cartier Bonjour Residence este prevazut cu o cladire de birouri clasa A, 2S + P + 9E, in suprafata totala de 17.000 mp. 

Cladirea va beneficia de 2 niveluri de parcare subterana, iar la parter va dispune spatii comerciale vitrate, cu un front de cca 100 m la strada Buna Ziua.

Scoala

Armonie si siguranta - copiii beneficiaza de spatiu adecvat pentru o buna educatie foarte aproape de casa. Ansamblul Bonjour Residence are in proiect dezvoltarea unei zone de invatamant pe o suprafata de peste 2500 mp.

 

Ai intrebari legate de apartamentele noastre? Click aici pentru contact rapid.

CERERE OFERTA

Îți dorești un apartament nou ?

Scrie-ne și vom răspunde cât mai rapid solicitării tale.