Home » Facilități

Facilități deosebite oferite de Bonjour Residence

Esti o persoana activa si moderna. In cartierul Bonjour ai la dispozitie toate ingredientele necesare pentru o viata sociala confortabila:

 Rapid si diversificat - numeroasele activităţi comerciale asigură o aprovizionare completă in doar cateva minute.

 Educatie si sanatate – copiii beneficiaza de sistem de invatamant si de locuri de joaca chiar in cartier.

 Clasa A - spatiile de birouri moderne situate la sosea, integreaza perfect forfota specifica segmentului de business in diversitatea ansamblului si a imprejurimilor.

 Eleganta si bun gust – sunt amenajate alei interioare carosabile, platforme dalate, alei pietonale si spatii verzi care asigura un peisaj elegant si confortabil pentru locuitorii ansamblului.

Traieste si tu noul stil de viata !

Avantaje DIRECTE prin partenerii nostri - prin contractele incheiate cu partenerii nostri, exista posibilitatea beneficierii de servicii gratuite si de discount-uri la achizitia de mobilier, aparatura electrocasnica, materiale pentru finisarea apartamentelor etc.

Parteneri

 

Nobila Casa Imobiliare NC-logo-1

Clientii care au achizitionat apartament pentru investitie in ansamblul residential Bonjour Residence, direct de la dezvoltator, beneficiaza de promovare si comision de inchiriere gratuite a imobilului la inchiriere. 90% din apartamentele achizitionate pentru investitie au fost inchiriate prin intermediul agentiei imobiliare Nobila Casa.

 

 Rovere Mobili rovere

Rovere Mobili este cunoscuta ca fiind un lider in domeniul amenajarilor interioare, fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori de mobilier Italian pe piata din Romania. Aceasta performanta fiind atinsa datorita experientei managementului companiei de peste 20 ani in domeniul importului de mobilier din Italia.

Prin parteneriatul incheiat cu Bonjour Residence ne dorim sa aducem un plus de valoare locuintei dumneavostra .Oferim servicii de design gratuite clientilor Bonjour Residence care isi mobiliaza apartamentele impreuna cu noi precum si discounturi si preturi preferentiale acordate acestora sub forma de voucher.

 

 

Ai intrebari legate de apartamentele noastre? Click aici pentru contact rapid.

CERERE OFERTA

Îți dorești un apartament nou ?

Scrie-ne și vom răspunde cât mai rapid solicitării tale.